Wat betekent het met Abraham Hicks Meditatie?

Abraham Hicks Meditation

Abraham Hicks meditatie is verheffend, en je zult je geweldig voelen met mantra’s. Abraham-Hicks zijn allesbehalve een eenzaam individu, maar een verzameling van diep ontwikkelde opvoeders die in het algemeen Abraham worden genoemd. Abraham beschrijft hen als “een verzamelde kennis van de niet-fysieke meting.”

Abraham is dus een heleboel geesten wier overwegingen erop gericht zijn de mensen te helpen die erom vragen en positieve energieën over te brengen naar het universum waar dat nodig is.

de koppelgroep van Esther Hicks en Jerry Hicks leidt het Abraham Hicks meditatiekanaal. Dat is de reden waarom de zielengroep Abraham-Hicks heet. Jerry is een paar jaar geleden overleden, dus Esther is de persoon die momenteel Abraham channelt. Zij hebben ook een boek uitgegeven genaamd Wet van Aantrekking. Het is een van de beste boeken van Esther en Jerry Hicks.

Bekijk deze detail video over

Abraham Hicks Meditatie | Beste Ochtend Meditatie | Wet van Aantrekking 2021 (LOA)

Contents

Wat is Meditatie?

Meditatie, in zijn zuivere vorm, is een kunst. Het is niet alleen maar stil zitten. Het is een proces waardoor je je concentratie kunt verhogen. Het gaat niet om het chanten. Het gaat er in wezen om de subtiele werking van de geest te begrijpen. Als je de werking van de geest eenmaal begrijpt, ontstaat er een groot bewustzijn in je, dat niets met de geest te maken heeft. Dit bewustzijn komt voort uit je wezen, uit je ziel, en uit je bewustzijn. Dit bewustzijn wordt meditatie genoemd.

Regelmatig mediteren helpt om je concentratie te verhogen. Als je dagelijks mediteert, helpt dat om je geest tot rust te brengen. Zo kunt u zich concentreren op uw werk. Er zijn verschillende soorten meditatie praktijken zoals Tummo Meditatie, Heartfulness Meditatie, Emily Fletcher Meditatie,Jedi Meditatie,Abraham Hicks Meditatie, enz. Vandaag in dit artikel hieronder gaan we Abraham Hicks Meditatie bespreken.

What is Abraham Hicks Meditation

Wat is Abraham Hicks Meditatie?

Met betrekking tot het begrijpen van de Universele wetten en hun relatie tot onze psyches, de lessen van Abraham Hicks reflectie is zeker een van mijn grote deal top keuzes. Hun geleide overpeinzingen in de stem van Esther Hick completeren een heleboel voordelen voor zowel de amateurs als de tussenpersonen.

Hier zijn 5 invloedrijke Abraham Hicks meditaties die veel helpen bij angst, slapeloosheid en stress, de lichamelijke en algemene gezondheid bevorderen en zaken van geldblokkades aanpakken.

(i) Abraham Hicks Ochtend Meditatie

(ii) Abraham Hicks Algemeen Welzijn Meditatie

(iii) Abraham Hicks Lichamelijk Welzijn Meditatie

(iv) Abraham Hicks Financieel Welzijn Meditatie

(v) Abraham Hicks Meditatie voor het slapen gaan

Abraham Hicks Ochtend Meditatie

Dit is een prachtige opbeurende en motiverende geleide Abraham Hicks meditatie met de stem van Esther Hicks. Het verhoogt zeker je energie- en trillingsniveau en zet je houding voor de komende heldere, mooie dag.

Abraham Hicks Algemeen Welzijn Meditatie

Haal een paar keer diep adem en duik gewoon in de Abraham Hicks Algemeen Welzijn Meditatie. Dit is een uitstekende meditatie methode van Abraham Hicks die je terugbrengt naar de bron en je ook geweldig laat voelen.

Abraham Hicks Lichamelijk Welzijn Meditatie

Dit soort meditatie maakt ons duidelijk dat het lichaam slechts een fysieke verschijning is van de uitbreiding van de bron en dat het dus even binnen als buiten is.

Abraham Hicks Financieel Welzijn Meditatie

Dit type meditatie van Abraham Hicks brengt iemand op de juiste plaats, emotioneel en mentaal, om conflicten los te laten en zo overvloed van binnenuit te ontvangen.

Abraham Hicks voor Bedtijd Meditatie

Dit type bedtijd meditatie Abraham Hicks kalmeert men met zijn troostende muziek en zet men op de ultieme beproeving van gevoelens die men zou moeten hebben vlak voordat men naar het bed gaat om te slapen. Dit is de perfecte tijd om rust te nemen en te ontspannen, te waarderen en je over te geven aan de rust die je je lichaam net gaat bieden. Het wordt ook wel nacht meditatie Abraham Hicks genoemd.

        Samenvatting:

De Abraham Hicks meditatie helpt je om je beter te voelen, rechtlijnige uitdrukkingen om je overwegingen op te concentreren. Het doel is je ziel         te inspireren, je innerlijke ziel weer in evenwicht te brengen en inspiratie naar jezelf toe te trekken.

Om meer te weten over soorten meditatie:-