Wat is Shiring Mantra en zijn voordelen?

Een paar gedachten worden ons nooit bijgebracht, niemand onthult ons dat we ons moeten verhouden tot de situatie van de held in een verhaal. Hoe het ook zij, we worden nog steeds in algemene zin aangetrokken tot het doen van heilzame dingen boven dingen die gewoonlijk als “off-base” worden gezien op grond van het feit dat onze “stille, kleine stem” of “impulsen”, zoals we hebben uitgevonden hoe we die moeten aanduiden, gewoon een verre maar duidelijke aanwijzing is van dit gelijkwaardige “zijn”. Dus, laten we hier kennis maken met de Shiring Mantra, die valt onder de Mantra Meditatie van de Hindoe Meditatie.

Contents

Shiring Mantra Meditatie Techniek:

De Shiring Mantra Meditatie methode werd gecreëerd door de Indiase meester en gepromoot waarop het naar het westen ging (bijvoorbeeld Californië). Het hangt af van rustig zitten en gebruik maken van een mantra die opnieuw in de psyche wordt opgenomen en teder wordt gecentreerd.

Om het op de juiste manier te leren, zou je naar de dichtstbijzijnde Shiring Mantra-plek kunnen gaan en betalen om het daar te leren, waar je individuele één-op-één-onderwijskosten en begeleiding krijgt van een volleerde coach die heeft geleerd aan een Maharishi-school van autoriteit.

Voor de personen die de kosten niet kunnen dragen of die er geen hebben, is het plaatsen in de buurt hier een gratis beetje bij beetje beheerd.

Hoe Shiring Mantra te doen:

Schakel telefoons en dergelijke uit en zorg ervoor dat u gedurende vijfentwintig minuten of daaromtrent niet gestoord wordt. U hebt een klok of iets gelijkaardigs nodig of houdt een horloge of een klok in de buurt.

Zit onopvallend met de ogen dicht, voeten op de grond. Handen kunnen op je schoot, zorg er gewoon voor dat je het er mee eens bent.

De mantra is… “Shiring Mantra” is meer een “klank” dan een woord. Vaak zijn het twee lettergrepen, “Shi” en “Ring”. Laat de mantra zachtjes in je psyche komen.

Herhaal de mantra in je hersenen zonder kracht of inspanning. Laat het in je hersenen zweven bij elke herhaling dat het nodig is.

Op het moment dat je merkt dat je in gedachten bent afgedwaald, breng dan voorzichtig je aandacht terug naar het herhalen van de mantra.

Op het moment dat er lastige overwegingen of gevoelens naar boven komen, laat ze dan in feite alle macht of oordeel varen en keer terug naar de mantra in je psyche.

Ga zo gedurende twintig minuten door. Let op je horloge of klok of hou vol tot je klok je laat zien dat er twintig minuten voorbij zijn.

Als er twintig minuten voorbij zijn, stop dan met het herhalen van de mantra in je psyche en ga nog twee minuten discreet zitten zonder de mantra te herhalen, en keer terug in de wereld door je ogen te openen

Uw overpeinzing vergadering moet voelen aangenaam, ontspannen, en verleidelijk. Op de off kans dat niet, op dat punt bent u waarschijnlijk het maken van een fatsoenlijke poging. Gewoon ontspannen en loslaten.

De Shiring Mantra wordt gewoonlijk twee keer per dag gedurende twintig minuten geoefend, maar het één keer per dag of sporadisch oefenen ervan is eveneens uiterst waardevol.

Dit is een buitengewoon levensvatbare contemplatiemethode voor emotioneel welzijn, lichamelijk welzijn, ontspanning, zelfrespect, mindfulness, en ontwikkeling.

Je hoeft niet elk detail van Transcendentale reflectie te zien om er profijt van te hebben, net zoals bestuurders niet hoeven te zien hoe automotoren werken om ze te besturen.

Wat je, niettegenstaande, moet onthouden is de manier waarop de vereniging is een zakelijk avontuur en dienovereenkomstig zou het niet passend zijn om elk bijzonder van de strategie te ontdekken. Voor zover ik kan zeggen, op de off kans dat u wilt vertrouwd te raken met de echte ambachtelijke van de methode, zou het een slimme gedachte om jezelf een opvoeder in een officiële The Shiring Mantra Center, het is ongelooflijk leuk.

Als je echter contemplatie wilt leren zonder alle beschikbare middelen te verbranden, kun je genoegen nemen met niet-gecoördineerde bezinning via yogalessen en -opleiders. Als u alleen maar van plan bent om dingen uit te proberen en te begrijpen hoe reflectie voelt, dan is het perfect om te kiezen voor een 10-daagse retraite in Goenka stijl.

Belangrijk is dat de beschouwingswereld bovendien wordt geleid door het idee van vrije markten en op deze wijze de raming van oefeningen en onderwijskosten vraagt en siert.

Op de off kans dat je zou willen te weten komen over het en hoe het werkt, op dat punt zou ik voorstellen om Maharishi Mahesh Yogi’s boek genaamd “Studie van Zijn en Kunst van Leven” te krijgen. Dit boek is een nuttig handboek voor het herkennen van het werkelijke belang van het leven en het soort alternatieven dat je kunt onderzoeken om je psyche te verbeteren. Hoewel een paar stukken van zijn boek volkomen overbodig zijn, biedt het ondanks alles een redelijke weergave van de wetenschap en de theorie en kun je er veel profijt van hebben. Alles welbeschouwd, als het niet te veel moeite is, moet u weten dat dit boek u absoluut niet alles zal onthullen wat er over kan worden uitgelegd.

Al met al, waar zou men in staat zijn om meer subtiliteiten over de echte methode te krijgen? Inderdaad, de strategie zelf is zeer basaal. Het volgende is een andere weergave van de middelen die je moet nemen om het in te oefenen.

Fase 1: Zorg ervoor dat je goed gesitueerd bent

Fase 2: Sluit je ogen teder

Fase 3: Kies een mantrawoord om te gebruiken (een verwaarloosbaar woord of geluid dat de mentoren voor u kunnen herhalen) en blijf het in uw psyche herhalen terwijl u in deze toestand bent.

Er is een hoop discussie over mantra’s. Niettegenstaande, is de algemene overeenkomst dat een mantra kan worden aangepast voor elk individu. Uiteraard zijn er ook individuen die deze zaak hebben getest.

Een paar mensen komen erachter dat er maar één mantra was toen het begon. De invloed van het gebruik van specifieke mantra’s in plaats van andere is nooit volledig onderzocht. Omdat de dingen zijn wat ze zijn, blijft de vraag: stel je een scenario voor waarin iemand ervoor kiest rond te kijken en een willekeurig geluid of woord te kiezen om als mantra te gebruiken. Hoe zou dat het resultaat van hun contemplatie beïnvloeden? Zou het beter werken dan een veranderde mantra of niet?

Het verhaal “David leert vliegen” kwam het dichtst in de buurt van een antwoord op deze vraag. Het verhaal was opmerkelijk in het veroorzaken van een ton van discussie en overweging van de kwijting over het onderwerp van de methode. Daarin kiest een individu, David genaamd, een willekeurig Duits woord en via verschillende lab, EEG testen werd aangetoond dat het onregelmatige Duitse woord een beter effect heeft dan de officiële It mantra’s.

Over het algemeen worden de mantra’s gekozen uit ofwel Beeja mantra’s ofwel zaad mantra’s. U kunt hier meer over te weten komen door zeker te luisteren naar Lalita Sahasranama (heilige inhoud van een Hindoe vrouwelijke godin).

Wat ik me realiseerde is dat over het algemeen eenvoudige en verstandige contemplatiemethoden gebruik zullen maken van niet-exclusieve mantra’s – geen maatwerk. Voor het grootste deel, pratend, zijn er drie dingen die er met je hersenen gebeuren (of zouden moeten gebeuren) wanneer een mantra meerdere malen wordt herhaald.

1. Je begint met je psyche boordevol overwegingen

2. De mantra neemt de controle over het fundament over, ondanks het feit dat de overpeinzingen in het frontale gebied blijven

3. Op den duur worden de overpeinzingen totaal gewist en de mantra overheerst en blijft regeren

In omstandigheid nr. 3 wordt ervan uitgegaan dat uw hersenen hun typische grenspunten hebben overschreden en ten slotte de kwaliteit en de toestand van uw perspectief hebben veranderd.

De buitengewone waarzegger Maharishi Mahesh Yogi zinspeelde op deze staat als het veld van de meest extreme kracht die de werkelijkheid laat zien.

Voor Maharishi, was het de belangrijkste reflectiestrategie geschikt voor het veranderen van iemands wezen.

Vanuit neurologisch oogpunt is het bedoeld om alfa- en theta-golfbewegingen teweeg te brengen op een betrouwbaar niveau in de kleine hersenen. In het verleden hebben mensen als Fred Travis, John Hagelin, en David Lynch allemaal eminente tentoonstellingen gemaakt door gebruik te maken van EEG ontwerpen die aantonen hoe het werkt.

Als men de strategie eens bekijkt, kan men verbaasd zijn hoe productief en adequaat deze de hersengolfontwerpen wijzigt. Merk in elk geval op dat zelfs tijdens het oefenen van Transcendentale contemplatie, je nog steeds in een toestand van denken bent, alleen is de mentale toestand veel hetzelfde als wanneer je in fantasieland ronddwaalt.

Hoe werkt Shiring Mantra?

Het gebruik van mantra’s omvat een aantal fundamentele componenten. In de eerste plaats hebben mantras verschillende trillingskwaliteiten. Dat is de reden waarom elke Shiring Mantra leerling zijn eigen uitzonderlijke mantra gebruikt. “Liefde” en “Afgunst”, de twee woorden zijn bij uitstek solide sentimenten, en ze maken allebei een bepaald trillend geluid.

Je kunt echt proberen om deze twee woorden een paar keer voor jezelf te herhalen en het verschil te voelen dat ze maken. Dat is de reden waarom het van fundamenteel belang is dat je een bepaalde mantra gebruikt en de vitaliteit produceert die je wilt.

De volgende belangrijke factor is de kern van de belangstelling. Onze hersenen zijn zo vaak mogelijk verward met onregelmatige dingen. Door een woord te hebben waarop wij ons kunnen concentreren, kunnen wij ons bevrijden van deze “innerlijke strijd”.

Reflectie Mantra’s voor Beginners De juiste Mantra voor U Kiezen

Ik heb een overzicht gemaakt van 51 mantra’s die je kunt gebruiken bij Mantra Meditatie beoefening. Deze tabel bevat een assortiment van mantra’s waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je seksuele geaardheid en leeftijd.

Onthoud dat wanneer je een The Shiring Mantra kiest, je er een moet kiezen die allesbehalve moeilijk is om te volgen en te gebruiken. De mantra moet allesbehalve moeilijk te herhalen zijn, en het moet je raken. Op het moment dat je het gebruikt, moet je de sensaties voelen die je wilt.

Volgens mijn ervaring als leerling en opvoeder van de Shiring Mantra; krijg je als leerling de specifieke mantra van je meester op het moment van je introductie. Wanneer je je optilt om de strategie verder te ontwikkelen, krijg je meer onderdelen bij je mantra. Op het moment dat dit gebeurt, begin je opnieuw en krijg je een andere mantra om toe te voegen aan de mantra die je aanvankelijk erkende.

Wat gebeurt er als je meester je een mantra geeft die volgens het schema onder de off-base mantra staat?

Je moet je consequent afstemmen op je meester. Je meester kent (idealiter) jou, je buitenaardse manier, en ontwikkeling.

Binnen de “meester” kringen, wordt regelmatig geuit dat Guru een hogere prioriteit heeft dan God. Dit op grond van het feit dat de Heilige gewoonte zegt dat de Guru boven alles staat (zelfs boven God), en dat alle goden onder hem staan. Ik ben het daar niet mee eens. De meester is de goddelijkheid, die werkelijk voor u staat. Zoals ik zou willen denken, is God een definitieve Guru. De mens is de aanduiding van God, niet omgekeerd.

Inzicht in het specifieke belang van de voortgestuwde procedure mantra’s maakt het duidelijk dat de Shiring Mantra geen onbeduidende klanken zijn. Zij hebben duidelijke en precieze implicaties.

Voordelen van het beoefenen van Shiring Mantra:

  • Hulp bij stress, nervositeit en droefheid en buitengewone verbetering van het emotionele welzijn
  • Je kunt een hogere werkvaardigheid krijgen met de hulp van de Shiring Mantra
  • Betere schooluitvoering
  • Stevige druk op de bloedsomloop
  • Het lagere gevaar van coronaire aandoeningen
  • Stoppen met roken
  • Alcoholmisbruik en fixatie behandeling
  • Hyperactiviteit (ADHD) behandeling
  • Geluidsverbindingen
  • Verbeterd inzicht

Ik ontdekte hoe ik Transcendentale Meditatie kon doen in 1999, toen ik 23 jaar oud was. Ik overpeinsde het in een Het is een officiële gemeenschap in mijn thuisstad. Het was een behoorlijke ontmoeting, mijn coach, een Amerikaanse dame, was zorgzaam, fijngevoelig en sympathiek, en het nadenken in een bijeenkomst elke avond in het midden was een verbluffende ontmoeting. Hier beschrijf ik de methode die ik sindsdien, gedurende bijna 20 jaar, heb gebruikt.

Verwante Artikelen: