Hoe doe je OSHO meditatie technieken?

OSHO meditatie is een intens, snel en gedetailleerd middel om vastgeroeste, oude patronen in lichaam en geest, die iemand gevangen houden in het verleden, te doorbreken, en om de vrijheid, het observeren, de vrede en de stilte te beoefenen die achter die veilige muren schuilgaan. Dus, laten we in detail weten wat OSHO meditatie is en hoe je OSHO meditatietechnieken kunt toepassen in dit bericht hieronder

Contents

Wat is OSHO Meditatie?

De OSHO Meditatiepraktijk is gewoon tevreden zijn in je eigen gezelschap; het is een genot in je individuele zijn. Het is heel eenvoudig – een volledig ontspannen staat van bewustzijn waarin je niets doet. Op het moment dat je iets gaat doen, raak je automatisch gespannen; angst komt onmiddellijk binnen.

De beoefening van OSHO Meditatie is dus gewoon jezelf zijn en rustig zitten, niets doen – geen emotie, geen gedachte, geen actie. Je zit gewoon en ontspant je. En het is puur genieten. Dus, laten we nu eens weten hoe je OSHO meditatie technieken in dit bericht hieronder uitvoert

Hoe doe je OSHO meditatie technieken?

Begin je OSHO meditatie door je af te zonderen van het bewustzijn, door een waarnemer te zijn. Dat is de enige methode om jezelf los te maken van wat dan ook. Dus, laten we nu de stappen bekijken over hoe de OSHO meditatie technieken te doen

OSHO meditatie duurt 1 uur en heeft in totaal 5 fasen. Houd je ogen volledig gesloten gedurende de beoefening van OSHO meditatie. Indien nodig kun je een blinddoek gebruiken om je ogen gesloten te houden.

Fase 1: Duurt 10 minuten

Adem zonder onderscheid door uw neus, laat uw ademhaling diep zijn, intens, zonder ritme, snel, zonder een bepaald patroon – en altijd gericht op uw uitademing. Uw lichaam zal ook aandacht besteden aan uw inademing gedurende het meditatieproces. De adem moet intens in je longen stromen. Doe dit zo hard en zo snel als u maar kunt, totdat u feitelijk moe wordt. Gebruik uw normale lichaamsactiviteiten om u te helpen uw energie op te voeren. Voel het opkrikken, maar laat het niet los gedurende fase 1.

Fase 2: duurt 10 minuten

In dit stadium, zul je exploderen. Laat alles los wat uit je leven gegooid moet worden. Volg je lichaam. Geef het lichaam de vrijheid om uit te drukken wat er is. Word helemaal gek. Schreeuw, schreeuw, huil, schop, lach, spring, schud, zing, dans; gooi jezelf in het rond. Pak niets terug; houd je hele lichaam in beweging. Sta nooit toe dat je concentratie beperkt wat er gaande is. Word bewust gek.

Fase 3: duurt 10 minuten

Met de armen hoog boven het hoofd, kunt u nu op en neer springen en de mantra uitspreken, “Hoo! Hoo! Hoo!” zo intens als je kunt. Elke keer dat je landt, op de grond op je voeten, laat je dat geluid diep in het sexcentrum slaan. Geef volledig alles wat je hebt; put jezelf volledig uit.

Fase 4: duurt 15 minuten

Nu moet je stoppen. Bevries elke plaats waar je bent, in welke positie je je ook bevindt. Probeer het lichaam in geen enkele hoedanigheid te organiseren. Een houw, een ontwikkeling, wat dan ook, zal de vitaliteitsstroom verspreiden en de inspanning zal verloren gaan. Wees een waarnemer van alles wat zich voordoet.

Stadium 5: Duurt 15 minuten

Eindelijk, het is tijd om te vieren! Met muziek en beweging uit te drukken op alles is er. Draag je levendigheid met je mee voor de hele dag.

Beste tijd om OSHO Meditatie te doen:

Je moet de OSHO meditatie beoefenen in de vroege morgen, wanneer de hele natuur opbloeit, de nacht helemaal voorbij is, de zon opkomt en het geheel alert en bewust wordt.

Je kunt de OSHO meditatie beoefening alleen doen, maar om met de beoefening te beginnen is het aan te raden om dit onder begeleiding van een deskundige te doen of om de meditatie met andere personen te doen. Het is een aparte bezigheid, dus blijf op het onbewuste van anderen om je heen.

Probeer comfortabele en losse kleding te dragen. De OSHO meditatie oefening wordt aanbevolen om te doen met de nauwkeurige OSHO Dynamische Meditatie oefenmuziek, die de verschillende fasen specificeert en actief ondersteunt.

           ONDERSTE REGEL:

Dit is een meditatie waarbij je voortdurend paraat moet zijn, cognitief, mindful, bij alles wat je doet. Blijf een waarnemer. Wat meer is, wanneer             je – in het vierde stadium – helemaal inactief, gestold bent geworden, op dat punt, zal deze paraatheid naar zijn hoogtepunt gaan.

Meer aanbevolen artikelen :-