5 Voordelen van Mantra voor een goede gezondheid van het kind!

Mantra’s zijn onfeilbaar en leveren snel resultaat op. Elke in de mantra aanwezige spore wekt de aderen van het lichaam, waardoor de bloedsomloop in het lichaam goed in beweging blijft. Het op een lyrische manier uitspreken van de “Mantra” heeft een positief effect op het hart en de longen en hun stoornissen worden vernietigd. De vroege ochtend wordt als de beste tijd beschouwd om te chanten, omdat op dat moment de hele atmosfeer vredig is, er is geen tumult. De nacht is zeer effectief voor sommige specifieke oefeningen. Dus, laten we nu weten hoe mantra voor een goede gezondheid van het kind effectief kan zijn

Contents

Wat is een Mantra?

Een mantra is een woord, zin of lettergreep die herhaaldelijk wordt uitgesproken tijdens meditatiebeoefening. Mantra’s kunnen worden gezongen, gesproken, herhaald, of in stilte in de geest worden gefluisterd. Maximale mantra meditatie methoden hebben twee vitale componenten: mantra chanten of reciteren en mindfulness meditatie.

Hoewel deze diepgewortelde praktijk bekend staat om zijn boeddhistische en hindoeïstische wortels, bestaan er vormen van “gewijde woorden” recitatie binnen een ongelooflijk assortiment van buitenwereldse conventies, met inbegrip van joods-christelijke en sjamanistische. Vandaag de dag is mantra beoefening eveneens bekend aan het worden als een belangrijk aspect van niet-gemeenschappelijke zorgbeoefening. Zelfs kleine kinderen beoefenen tegenwoordig de mantra voor een goede gezondheid van hun kinderen.

Wat zijn de mantra’s die een kind kan uitvoeren?

Op de off kans dat uw kind is het ervaren van welzijn gerelateerde problemen en je nodig hebt om hem te verzekeren met alles wat in je, hier is een aantal mantra voor een goede gezondheid van kind dat echt kan helpen op de off kans dat u serenade hen volledig met uw beschermende vitaliteit:

De OM Mantra voor een goede gezondheid van Kind

De meest opmerkelijke mantra is de OM Mantra. Het bijzondere van deze mantra is dat hij zonder veel moeite door je kind als het ware kan worden gereciteerd. Het effect van deze mantra staat voorop, en vervolgens houdt het de goede ontwikkeling van je kind in stand.

Shiva Mantra voor goede gezondheid van Kind

Deze mantra heeft zes klanken (om, na, mama, shi, VA, ya) die spreken tot de vijf componenten water, aarde, vuur, lucht, ruimte. Al deze vijf klanken activeren vervolgens vijf verschillende chakra’s in ons lichaam terwijl de 6e Ajna chakra wordt aangesproken door OM. Sereneer deze mantra consequent en roep Heer Shiva aan voor de voorspoed van je kind.

Brihaspati Mantra voor goede gezondheid van kind

Op het moment dat je deze mantra reciteert, ga je werkelijk naar Brihaspati God, die verondersteld wordt de God van de donderdagen te zijn. Als je deze mantra meerdere keren reciteert, expliciet op donderdag, zal het positieve vitaliteit en herstellende krachten naar je kinderen brengen en hen ver van kleine ziektes brengen door te vechten met negatieve energieën.

Voordelen van Mantra:

Het chanten van mantra’s beweegt het redeneervermogen van de hersenen volledig. De andere voordelen van Mantra voor een goede gezondheid van het kind zijn als volgt

Verhoog de immuniteit van uw kind

Bepaalde mantra’s leggen de nadruk op de tong, de stembanden, de lippen en andere bijbehorende organen van je kind. De vibratie versterkt ook het zenuwcentrumorgaan, dat de afgifte van hormonen stuurt en de ongevoeligheid verbetert.

Concentratie en geheugen verbeteren

Studies hebben aangetoond dat het reciteren van shloka’s helpt bij het verbeteren van de fixatie en het geheugenvermogen bij kinderen. Dat komt omdat shloka’s trillingen uitzenden die de chakra’s (op het gezicht en het hoofd) in werking stellen die een taak hebben bij het leren en de kerninteresse.

Houd de ademhalingswegen gezond

Op het moment dat kinderen een serenade brengen aan shloka’s, wordt hun ademhaling rustiger. Ze zijn klaar om volledig adem te halen en deze een paar momenten vast te houden. Dit stuurt de werking van de longen en houdt het hart gezond.

Verminder stress

Het reciteren van shloka’s vermindert bovendien de druk en verbetert de segmenten van de hersenen die de kwaliteiten van doorzettingsvermogen en sympathie opbouwen.

Helpt de Chakra’s uit te lijnen

Ieder van ons heeft zeven chakra’s, die aansprakelijk zijn voor onze gezondheid en welvaart. Als ze niet in harmonie zijn, zullen we in het algemeen vaker uitgeput raken. Het reciteren van shloka’s kan helpen bij het afstellen van de chakra’s van je kind en hem behoeden voor ziektes.

Meer aanbevolen artikelen :-